2022-03-11 08:01:50• hírek • közlemény

Bútoripari termékkel tér vissza az Expo Home

március 18

 Az Expo Home rendezvényt már ismeri a szatmári közönség, ugyanis az esemény első kiadását 2021 végén hatalmas érdeklődés kísérte. A rendezvény az Expo Industry Szatmár és a SkyLine Events szervezésében újra visszatér. 

 Az első kiadáshoz hasonlóan ezúttal is arra törekszenek a szervezők, hogy ugyancsak színvonalas eseményt, tartalmas programot kínáljanak, illetve kizárólag kiváló minőséget kínáló cégek termékeit mutassák be. Céljuk, hogy a rendezvényt felkereső közönség ezúttal is egy kellemes és szervezett környezetben gyűjthessen információt a témát érintően.


Mint minden Expo Industry rendezvénynek, úgy ennek az eseménynek is célkitűzése, hogy interakciót biztosítson a  résztvevő vállalatok és potenciális ügyfeleik számára.


A rendezvényen mintegy tíz elismert bútorgyártó és forgalmazó cég lesz jelen, néhányuk már a tavalyi eseményen is bemutatkozott, de többen első alkalommal vesznek részt a kiállításon. 


„Nagyon örülünk, hogy nagy érdeklődést tapasztalunk az iparágban tevékenykedő vállalkozások részéről a rendezvény iránt, így alig néhány hónappal az első kiadás után újra megszervezhetjük azt. Jó látni azt, hogy eredményes a munkánk, hogy a célközönségünk értékeli az erőfeszítéseinket és egyre nagyobb az igény arra, amit csinálunk és képviselünk. Valójában így született meg az ötletünk és a vágyunk, hogy a rendezvényt egy második kiadással is folytathassuk” – mondja Bura-Maksay István-Péter, a rendezvény főszervezője.


A résztvevő cégek nemzetközi hírűek, többségük Szatmár megyéből, többek között Tasnádból származik. Érdekesség a megye kiállítói és bútorgyártói kapcsán, hogy az általuk készített termékek 75%-a exportra készül, a világ olyan pontjaira, mint Dubai, New York vagy Sanghaj. A szolgáltatások és termékek minőségét figyelembe véve egy rendkívül színvonalas eseményre számíthatnak a résztvevők.


A kiállításon részt venni kívánó cégek az alábbi elérhetőségeken léphetnek kapcsolatba a szervezőkkel, a részvételi feltételekről és a részvételi díjról személyes egyeztetés során biztosítanak további részleteket.


Az esemény helyszíne: Aushopping bevásárlóközpont, Cinema One Laserplex galériája, Szatmárnémeti

Időpont: 2022. március 18-20.,  12.00 – 21.00 óra között

Hivatalos megnyitó: 2022 március 18, 15.00 óra

Az esemény támogatója: Pure Home Collection

Az esemény partnerei: Romániai Bútorkészítők Egyesülete (APMR), Carel Woodworks, Sarmexin, Revista Mobila


Az érdeklődő vállalkozások bővebb információkért kapcsolatba léphetnek Bura-Maksay István-Péter főszervezővel a  0744 977 846-os telefonszámon, vagy a bura.istvan1975@gmail.com elektronikus címen. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: